هرآنچه باید درباره زعفران اسپانیا بدانید

به گزارش وبلاگ سوئیچ دستی، زعفران یکی از گران ترین و با ارزش ترین ادویه های دنیا است و جایگاه خاصی در آشپزی اسپانیایی دارد. زعفران که در زبان اسپانیایی آزافران نامیده می گردد، دارای عطر و بوی شیرینی است که می تواند در غذاهایی از پائلا گرفته تا خوراک های گوشت بره، سوپ، سس های مختلف و حتی بستنی نفوذ کند و همین مسئله آن را به یک ادویه منحصربه فرد تبدیل نموده است. علاوه بر ایران و چین، اسپانیا نیز یکی از کشورهای تولیدکننده زعفران است. با مجله خبرنگاران همراه باشید تا اطلاعات بیشتری از زعفران اسپانیا به دست آورید. خرید بلیط هواپیما تهران بارسلون

هرآنچه باید درباره زعفران اسپانیا بدانید

کشت زعفران اسپانیا

یک کیلو زعفران حدود 3000 دلار قیمت دارد. زعفران از گل زعفران یا سرده زعفران که در اواخر پاییز می روید به دست می آید. هرسال در اواخر اکتبر، گل های زعفران در هنگام نیمه شب باز می شوند و در سپیده دم، دشت زیبایی از گل های بنفش رنگ زعفران دیده می گردد. در این زمان است که برداشت نمایندگان زعفران با سرعت به سمت زمین های کشت زعفران می آیند زیرا پیش از غروب خورشید باید همه زعفران ها چیده شوند وگرنه طعم و کیفیت خود را از دست می دهند. کاشت و چیدن زعفران فرآیند مسئله ای است. گل ها با دست چیده می شوند و همین کار یک عمل بسیار سخت و خسته نماینده برای برداشت نمایندگان است. کلاله های قرمز رنگ برای خشک شدن چیده می شوند. آن ها برای انجام عمل خشک شدن در سبدهایی قرار می گیرند که روی گرم نماینده های الکتریکی قرار گرفته اند. برای به دست آوردن یک گرم زعفران حدود 200 سرده و برای به دست آوردن یک کیلو زعفران، 250 هزار سرده زعفران مورد احتیاج است بنابراین برداشن زعفران یک فرآیند گروهی است. گاهی اوقات دوستان و گاهی اوقات چندین نسل از یک خانواده در این کار شرکت می نمایند. تعجبی ندارد که یک گرم زعفران بیش از 30 دلار قیمت دارد. میانه زعفرانی که یک نفر می تواند برداشت کند حدود 4 کیلوگرم است. از زمان های گذشته نگه داری زعفران های خشک شده در کمد ها به نوعی یک سرمایه گذاری برای خانواده های روستایی محسوب می شد. برترین رستوران­ های کاتالان

منطقه ها کشت زعفران اسپانیا

بیش از هزاران سال پیش، موروها زمانی که که به اسپانیا حمله کردند، زعفران را با خود به این منطقه آوردند. زعفران اسپانیا خوش بو و باکیفیت از زمین های کاستیا لامانچا در مرکز اسپانیا برداشت می گردد. این همان سرزمین دن کیشوت است. زعفران این منطقه به علت رنگ قرمز روشن و بوی منحصربه فردی که دارد از زعفران های دیگر منطقه ها متمایز می گردد. متاسفانه زعفران مانچگان به سختی عمل می آید. در دهه 1970 که دوران اوج این زعفران بود فراوری آن به 50 تن در سال می رسید اما مسائل مالی منطقه و عدم کنترل کیفیت فراوری این محصول را در سال 1998 به 100 کیلو رساند. این صنعت در کوشش است تا به دوران اوج خود بازگردد و اکنون 414 کشاورز سالانه یک تن از این زعفران فراوری می نمایند که نیمی از آن صادر می گردد. اسپانیا بعلاوه 100 تن از انواع دیگر زعفران در یک سال صادر می نماید. کارشناسان کیفیت زعفران را باتوجه به شدت طعم و عمق رنگ آن معین می نمایند. از آنجائیکه اندازه تفاوت زعفران ها با یکدیگر چندان معین نیست، ممکن است بارها در مغازه های محلی زعفران هایی را ببینید که در لامانچا کشت نشده اند و کیفیت کمتری دارند. بنابراین حتما برچسب D.O. و کلمه لامانچا را پیش از خرید روی بسته زعفران پیدا کنید. برترین شهرهای اسپانیا برای گیاهخواران

فستیوال های زعفران اسپانیا

گردشگرانی که به اسپانیا سفر می نمایند، می توانند از شهرستان کنسوئگرا واقع در لامانچا برای تماشا فستیوال های زعفران که در اواخر اکتبر برگزار می شوند تماشا نمایند. این یک فستیوال که در آخرین یک شنبه ماه اکتبر برگزار می گردد، یک فستیوال جالب محلی است که فعالیت های زیادی مانند مسابقات و بازی، جشن و موسیقی در آن انجام می گردد. ازجمله برنامه های این فستیوال می توان از بازی کردن نقش دن کیشوت و عشق او به وسیله مردم محلی نام برد. دهکده زیبای آلماگرو و قلعه آلارکن و شهر زیبای تولدئو از دیگر تماشای هایی هستند که گردشگران می توانند در برنامه خود قرار دهند. نکته حائز اهمیت برای ایرانیان اخذ ویزای اسپانیا است که در مجله گردشگری دورونزدیک کامل به آن پرداخته ایم. بلیط هواپیما را مقرون به صرفه بخرید.

خواص زعفران

زعفران در غذاهای اسپانیایی از جمله پائلا و انواع سوپ استفاده می گردد و خواص آن بسیار زیاد است. گفته می گردد که زعفران به حضم غذا، بهبود شرایط قلب، مبارزه با بیماری های مسری، بهبود سرفه، باز کردن انسداد کبد، مسائل دندانی بچه ها و نوزادان، مسائل روده ای و کاهش کلسترول یاری می نماید. البته بهتر است مانند هر خوراکی دیگری زعفران نیز به طور متعادل مصرف گردد. مصرف بیش از حد زعفران باعث دل درد و سردرد می گردد و مصرف خیلی زیاد آن می تواند مرگ آور باشد. معروف ترین غذاهای اسپانیایی

خرید بلیط هواپیما

منبع: مجله دور و نزدیک

به "هرآنچه باید درباره زعفران اسپانیا بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هرآنچه باید درباره زعفران اسپانیا بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید