آشپزی

هرآنچه باید درباره زعفران اسپانیا بدانید

زعفران یکی از گران ترین و با ارزش ترین ادویه های دنیا است و جایگاه خاصی در آشپزی اسپانیایی دارد. زعفران که در زبان اسپانیایی آزافران نامیده می گردد، دارای عطر و بوی شیرینی است که می تواند در غذاهایی از پائلا گرفته تا خوراک های گوشت بره، سوپ، سس های مختلف...

10 دی 1400

فواید شگفت انگیز آلو سیاه

آلو سیاه یک میوه خوشمزه است که خواص غذایی بسیار زیادی دارد و در این مطلب با برترین خواص این میوه آشنا می شوید.

24 آبان 1400

8 غذای لذیذ که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شوند

اگر می خواهید در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید این مطلب را بخوانید.

12 مرداد 1400

20 خاصیت ارزشمند برنج قهوه ای که کمتر کسی شنیده است

برنج قهوه ای یک ماده غذایی سالم و مفید تلقی می شود. این ماده غذایی در دسته غلات سبوس دار قرار می گیرد. برخلاف برنج سفید، سبوس برنج قهوه ای جدا نمی شود؛ در نتیجه مواد مغذی مثل ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های آن حفظ می شود. این روزها بسیاری از افراد...

3 مرداد 1400

اسموتی چیست و چه تفاوتی با آبمیوه دارد؟

اسموتی یا نرم نوش، از ترکیب انواع میوه ها با یخ، شکر و ... تهیه می گردد. اسموتی موز و اسموتی توت فرنگی محبوب ترین نوع این نوشیدنی هستند.

10 تیر 1400

اصطلاحات آشپزی در رابطه با پخت مواد غذایی

به گزارش خبرنگاران به نقل از کد بانو ،طباخی از جمله هنرهایی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف برگرفته شده لذا بر این اساس در آن لغات و اصطلاحات قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد.

30 آبان 1399

معرفی تعدادی از معروف ترین شیرینی های سنتی کرمانشاه

استان کرمانشاه دارای اقلیم و موقعیت جغرافیایی بی مثالی بوده و مراتع حاصلخیز بسیاری دارد. تنوع گیاهان و میوه ها در این منطقه مثال زدنی بوده که موضوع را می توان به بارندگی های فراوان مرتبط دانست. یکی از بخش های جذاب سفر، تهیه سوغات یا حتی خوردن شیرینی و...

9 شهریور 1399

652 نفر مددجو آموزش های ایجاد اشتغال را فرا گرفتند

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه دو در زمینه مهارت آموزی و فراهم نمودن زمینه های اشتغال به 652 نفر مددجو از ابتدای سال جاری تا کنون خبرداد

12 اسفند 1398